Fotoudstilling i Haderslev Kunstforening

Jens Kristian har modtaget denne invitation til en fotoudstilling i Haderslev Kunstforening:

Kære Jens Kristian og medlemmer af Ribe Fotoklub!
Jeg skriver til dig og medlemmerne i klubben for at gøre opmærksom på en fotoudstilling jeg skal have hos Haderslev Kunstforening.

Jeg vil bede dig om at informere dine medlemmer om udstillingen. Laver I en klubtur til Haderslev, kan I ringe på 61310044. Jeg vil så forsøge at komme selv.

En yderligere ting, der kunne være interessant for jer er, at der hver onsdag klokken 17 i udstillingsperioden vil være forevisning af diaporama – eller fotografisk slideshow med lyd. Hver gang vil der blive vist og diskuteret 4 serier.

Jeg har vedhæftet lidt information om udstillingen og et par billeder derfra.

Jeg håber at se dig/jer på udstillingen. I kan se flere af mine billeder på: https://thorsen.info

Med venlig hilsen
Søren Thorsen

Du kan se invitationen (med program-facts) her:


Søren har vedhæftet et par smagsprøver på sine billeder:

Udskriv eller del dette ....
Print this page
Print
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook

Nyhedsbrev fra formanden den 29. juli 2020

Kære fotovenner. Snart tager vi hul på 2. halvår 2020 aktiviteter i fotoklubben og dagene bliver kortere hurtigt kortere.
Det betyder at vi igen for behov for at rykke en del af klubaktiviteterne ind i fotoklubbens lokaler, som ikke har været i brug siden Corona nedlukningen.

 Det ville være rart at kunne sige, at så er alt igen ved det gamle, men sådan er det jo desværre ikke helt.

Som forening har vi er stadig ansvar for at passe på os selv og hinanden ved at overholde de retningslinjer der anbefales af sundhedsmyndighederne.

Det betyder, at der i øjeblikket stadig er et afstandskrav til andre tilstedeværende på 1 m. (samboende må dog gerne være tættere på hinanden)
I regnestykket om hvor mange vi kan samles i klublokalerne indgår dog også lokalets størrelse og gangarealer.

Resultatet er, at vi i klublokalet kan være højst 15 personer og i fotostudiet 5 højst personer ad gangen.

Erfaringer fra eks. sidste år viser, at der i 2. halvår var 31 aktiviteter i klublokalet, deraf var der 3 aktiviteter hvor der var flere end 15 personer ad gangen, og det var i forbindelse med fotokonkurrencer.  

Hvis det samme bliver gældende i år, vil det betyde, at det er ved fotokonkurrencerne og julefrokosten, at vi har særlige udfordringer, som vi i bestyrelsen vil tage stilling til.
Særlig Corona rengøring i klublokalerne og samkørsel ved udeaktiviteter, vil også være et fokuspunkt for bestyrelsen, udover naturligvis det  fotomæssige og sociale indhold i fotoklubben.

For at alle kan føle sig trygge ved at komme til aktiviteter i fotoklubben vil vi indtil videre annoncere klub aktiviteter med tilmelding på Facebook efter ´først til mølle princippet´ ud fra ovenstående maksimum deltagere.

Udskriv eller del dette ....
Print this page
Print
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook

Sommerafslutning

Til de medlemmer der ikke ser Foto Klubbens Facebook.

Sommerafslutning afholdes på mandag d. 29. juni kl. 18.00 på Ribelunds Gartneri ->Pile Alle 2, 6760 Ribe<.

Som deltager medbringer vi selv vores eget mad og drikke efter eget valg. Der vil være en grill til rådighed, så vi kan tilberede maden der. Glas, tallerkner og bestik kan vi låne i gartneriets kantine. Kaffekassen vil sørge for kaffe/ the, sennep og ketchup til dem, der ønsker det.

Der indstilles til at være opmærksom på den anbefalede 1 meters afstand mellem deltagerne, og der vil være håndsprit til rådighed.

Håber vi ses til nogle hyggelige timers samvær. Tilmelding sker til undertegnede på FB opslaget eller på mail her.

Venlig hilsen
Jens kr.

Udskriv eller del dette ....
Print this page
Print
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook

Corona-virus – sidste NYT

Kære alle medlemmer af Ribe Fotoklub.

På baggrund aftenens pressemeddelelse (den 11. marts) vedrørende den alvorlige Corona smitte situation, har bestyrelsen  taget følgende beslutning:   

Ribe Fotoklub aflyser hermed indtil videre al planlagt klubaktivitet . I Bestyrelsen er vi enige om, at vi ikke ønsker at udsætte hinanden for unødig bekymring eller smitterisiko i forbindelse med fælles samvær  og aktiviteter i klubben. Vi vil foreløbig følge myndighedernes  anbefalinger, og egen sund fornuft vedrørende  Corona situationen. Håber vi alle og vore nærmeste og alle andre, slipper skånsomst gennem denne alvorlige situation.
Vi vil naturligvis informere Jer om senere genoptagelse at klubbens planlagte aktiviteter, som foreløbig er aflyst i 14 dage.

Kærlig hilsen på bestyrelsens vegne.
Jens Kristian  

Udskriv eller del dette ....
Print this page
Print
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook

Coronavirus

Kære alle.
Det ser ud til at vi i fotoklubben ikke kommer til at undgå, at blive påvirket af COVID-19. Derfor blev der besluttet på bestyrelsesmødet i aftes, at vi giver ikke hånd til hinanden når vi mødes. Der bliver indkøbt håndsprit, man kan benytte sig af.
Har man været ude at rejse er der 14 dages karantæne fra klubmøderne og workshops.

Udskriv eller del dette ....
Print this page
Print
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook