Julefrokost

Fredag d. 7. december kl.18.30 slår vi dørene op i Ribe Fotoklub til årets julefrokost.

Vi starter aftenen med en lækker julefrokost, som i år kommer fra Kogehuset. Hen på aftenen vil der være lidt underholdende indslag og derefter kaffe/dessert.

Kaffekassen sponserer et par snapse, og den første øl/vand. De øvrige øl og vand kan købes til sædvanlige priser. Derudover må folk også selv tage drikkevarer med, hvis man har specielle ønsker.Velmødt til alle!

Tilmelding SENEST den 4. december kl. 12.00 – da vi skal vide hvor meget mad vi skal bestille. Prisen er 120 kr. pr. medlem.

Stafetten den 19.11.

Mandag d. 19. nov. er det Hans Christian Nielsen der har stafetten. H.C. vil vise og fortælle os om en del af hans fotografier. Da H.C. ikke er sikker på at have ´stof´ til hele aftenen, vil det være de fremmødte der efterfølgende får stafetten.

Der vil blive lejlighed til at fremkomme med ønsker og meningsudvekslinger vedrørende aktiviteter, workshops, events, udflugter osv. Derudover muligvis lidt om arbejdet og hensigter med klubbens Hjemmeside/Facebook.

Workshops med billedredigering

Onsdag den 10. oktober havde vi en workshop med Photoshop som emnet, og det var en meget lærerig aften.
Folmer kom det forslag, at vi hver 14. dag har en workshop aften med billedredigering. Det var der bred enighed om, at det prøver vi.
Det vil ikke kun blive om Photoshop, men også andre typer billedredigering – så det vil blive noget for alle.

Frem til jul vil det blive de her datoer, som er afsat til billedredigerings aftener.
    Mandag d. 29. oktober
    Mandag d. 12. november
    Mandag d. 26. november

Tag gerne jeres bærbare computer med billedredigerings-program med; og ud fra det vil vi i fællesskab hjælpe hinanden.
Henrik

Email this to someone

Et par ændringer til aktivitetsplanen …

Kære Klubmedlemmer
Her er lidt forskellige informationer vedr. aktiviteter og lidt ændringer i programmet.

Klubaften: mandag. d. 8. okt. kl. 19.00, aftenens program er ” Male med lys”

Husk at medbringe kamera, stativ og lommelygte.
Det vil hovedsaglig være udendørs, men i dårligt vejr har vi mulighed for at komme ind i Domkirken.

Workshop: onsdag d. 10. oktober kl. 19.00, er temaet for aftenen “Photoshop”

Her vil Folmer guide os lidt rundt i programmet. Han vil gerne vide hvor mange der kan komme.
Tilmelding senest mandag d. 8. okt. til Folmer på telefon eller sms (mobil 23 26 16 28)

Klubaften: onsdag d. 17. oktober er der ikke nogen aktiviteter pga. efterårsferie.

Det er op til de enkelte medlemmer, om der er nogle som alligevel har lyst til at mødes. Har man ikke en nøgle til klublokalet, så kontakt én af os fra bestyrelsen.

Workshop: onsdag d. 7. nov. er der fototur til Flyvestation Skrydstrup.

Mødetidspunktet ved klublokalet er endnu ikke fastlagt.
Tilmelding senest torsdag d. 1. november. til Folmer på telefon eller sms (mobil 23 26 16 28).

Hilsen Aktivitetsudvalget, Henrik

Portrætfotografering

Klubaftenen den onsdag d. 3. okt. kl. 19.00 har vi Portrætfotografering i studie. 3-4 modeller har sagt ja til at komme denne aften, der udover kommer Susanne Lose også, hvor hun vil snuse lidt rundt og guide os i, hvordan vi arbejder med modellerne og lyslægning.

Velmødt til en inspirerende aften og husk kameraet.

Hilsen Henrik

Ribe Fotoklub © 2018