Deltag i PEFC Danmarks Foto-konkurrence 2022

Formanden videresender denne opfordring fra organisationen PEFC Danmark:

Kære medlemmer af Ribe Fotoklub

Vil I hjælpe med at sætte fokus på de danske skove og den danske natur?

I PEFC arbejder vi for at udbrede en bæredygtig forvaltning af skove, så vi kan sikre skovenes fremtid og værne om biodiversitet og sociale forhold. Vi håber derfor, at I vil være med til at dele billeder af den danske natur på instagram, og derved både deltage i vores konkurrence og støtte op om vores arbejde.  

Hvordan deltager man?

I deltager ved at bruge hashtagget #TætPåSkoven2022, hvis I lægger billedet på Instagram. På den måde kan I være med i vores konkurrence om flotte præmier, og de tre vinderbilleder vil – hvis det ønskes – blive promoveret I forbindelse med vores markedsføring resten af året, og komme med i diverse materialer. Fra tidligere vindere har vi erfaret, at de har nydt godt af omtalen af deres navn og billeder. 

I kan deltage i konkurrencen frem til d. 05. juni 2022. 

Præmier

Der vil være præmier til de tre bedste fotos, og derudover vil disse tre finalister fra den danske konkurrence blive sendt til den internationale konkurrence og kæmpe om at blive ‘Årets internationale PEFC Fotograf 2022.’ Vinderen af ‘Årets internationale PEFC Fotograf 2022’ modtager en kontant præmie på 2000 CHF. (ca. 13.000 kr.).

Del budskabet

Jeg håber I vil være med til at sprede budskabet omkring konkurrencen og deltage med en masse flotte billeder.

Derudover håber jeg, at du vil give denne besked videre til medlemmerne af jeres fotoklub og til alle andre, du kan komme i tanke om, der kunne være interesseret. 

Hvis I ønsker at dele det med andre, må I gerne kontakte mig, så kan jeg hjælpe med f.eks. at skrive et oplæg til jeres hjemmeside eller facebookside – hvad end der passer jer.

Læs mere her: https://www.pefc.photo/dk-da

Eller på vores hjemmeside: https://pefc.dk/nyheder/pefc-skyder-arets-fotokonkurrence-i-gang

Med venlig hilsen / Kind regards

 Chrestine Hedeager Nielsen
PEFC Danmark
Marketing og kommunikation

 Tlf.: +45 42 18 63 97 (direct)
E-mail: marketing@pefc.dk

Del denne side ...