Status og julehilsen fra formanden

Kære foto venner

Et nyt år nærmer sig hastigt, og jeg ville ønske at kunne sige: ” Vi har en klar plan for det kommende år i fotoklubben”. Men med erfaringerne fra året 2020 skal jeg nok være forsigtig med dét, når Corona restrektioner må tages i betragtning. Flere af jer har ytret frustrationer og nok også irritation over aktivitetsniveauet de seneste måneder, og det forstår jeg godt. Personligt ville jeg også gerne have undværet, sammen med bestyrelse, at træffe beslutninger, der har medført nedsat aktivitet i fotoklubben. Der har været mange overvejelser og dilemmaer forbundet med det, og jeg håber meget, at det vil blive lettere i det kommende år.

Selvom jeg selv er frustreret over de pt. begrænsende betingelser der er for at drive et spændende foreningsliv, så er jeg alligevel optimistisk på Ribe Fotoklubs vegne, fordi jeg har oplevet et stort fotomæssigt og socialt engagement, som jeg ikke tror, vil forsvinde, selvom der pt.er Corona bump og udfordringer på vejen.

Hvad jeg ved, er at lejemålet i klubbens nuværende lokaler i Bispegade Gl. Skole er opsagt med fraflytning med udgangen af januar 2021, Vi holder flyttedag til Seminariehusets lokale lørdag d. 9. januar kl. 10 til ?

Jeg vil hermed ønske jer alle en glædelig jul og godt nytår.
Med kærlig hilsen
Jens Kr.

Glædelig jul • LabVikar
Del denne side ...